About

God puts people in our lives on purpose so we can help them succeed and become all He has created them to be. That means we have an assignment to encourage and inspire them to go higher.

All around us are people who are hurting, people who need our love, people who need our encouragement. Let God use our gifts and talents to bless them.

Every day, try to find someone you can compliment, someone you can build up. It’s amazing how your words of encouragement bless others.

16 comments on “About

   • @eLioR.
    Incurajarea in sine este un termen aplicativ general, mult mai important in esenta pentru cine are nevoie de ea decat pentru cine o ofera. Si cine este constient ca are nevoie de incurajare, o poate gasi SI pe blog, si PRIN blog, o poate gasi chiar IN blog, indiferent de unde ar fi (sa zicem ….Oradea); o poate gasi in multiple locuri, depinde numai UNDE si cu ce motivatie o cauta. Ai intrat pe blogul meu si-ti multumesc. Cu ce motivatie? Nu stiu si nici nu sunt curios sa stiu acest amanunt, este doar motivatia ta. Ce stiu insa este ca vei gasi EXACT ceea ce cauti: daca vrei sa critici, ai ce critica, nimeni nu are pretentia sa faca ceva deasupra criticii (chiar am exprimat aceasta in DISCLAIMER pe pagina de HOME, parte dreapta, ultima fraza…); vrei sa incurajezi TU pe altii sau chiar pe mine, esti foarte liber sa o faci, insusi Dumnezeu incurajeaza inceputurile slabe; vrei sa fii incurajat, poti fii, si cred ca vei gasi subiecte de incurajare aproape la orice capitol din viata. Fii binecuvant(a).

 1. Bun venit pe paginile virtuale cu indemnuri de incurajare fiinca este scris;
  “Incurajarea. Este mai mult decat un compliment sau o bataie pe umar. In opinia Dr. Larry Crabb si a Dr. Dan Allender, incurajarea sta la baza lucrarii de consiliere — e o deprindere pe care o pot stapani atat credinciosii laici cat si consilierii. Ce trebuie sa stim pentru a indeplini porunca biblica de a ne “incuraja unii pe altii”?
  http://www.librariamaranatha.ro/product/1340/incurajarea-cheia-grijii-fata-de-oameni-larry-crabb-dan-allender.html
  Chiar si ap.Pavel prin cuvintele din Coloseni cap.3 scrie;
  “15. Pacea lui Hristos, la care ati fost chemati, ca sa alcatuiti un singur trup, sa stapaneasca in inimile voastre, si fiti recunoscatori.
  16. Cuvantul lui Hristos sa locuiasca din belsug in voi in toata intelepciunea. Invatati-va si sfatuiti-va unii pe altii cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, cantand lui Dumnezeu cu multumire in inima voastra.
  17. Si orice faceti, cu cuvantul sau cu fapta, sa faceti totul in Numele Domnului Isus si multumiti, prin El, lui Dumnezeu Tatal. ”
  Deci mereu este nevoie de incurajare in cunoasterea Legii Divine pentru a putea ajunge la o adevarata transformare si implinire a invataturii DOMNULUI ISUS HRISTOS si a poruncii TATALUI CERESC,dar sa intelegem mesajul incurajarii si valorii lui trebuie sa intelegem mesajul scris din Efeseni cap.6 cu ;..”14. Stati gata, dar, avand mijlocul incins cu adevarul, imbracati cu platosa neprihanirii, 15. avand picioarele incaltate cu ravna Evangheliei pacii. 16. Pe deasupra tuturor acestora, luati scutul credintei, cu care veti putea stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau. 17. Luati si coiful mantuirii si sabia Duhului, care este Cuvantul lui Dumnezeu. ”
  Asadar succes in activitate si puterea de a expune si trai ADEVARUL!!!

  • Multumesc pentru sugestie…..dupa cum vedeti, cred ca mai mult de jumatate din postari sunt in limba romana mai ales cele strict necesare pentru romani. Pentru temele de uz general, sunt nevoit sa scriu si in engleza avand in vedere ca dintre cei aproape cinci mii de “followers” mai mult de trei sferturi sunt vorbitori de limba engleza. Uneori am incercat sa postez chiar in amandoua limbi acelasi articol pentru a fi inteles de toti.

 2. Interesanta miscare , dar nu o sa ajute la nimic aceste liste. Mai bine ma stergeti de acolo din lista dv, ca oricum eu nu cred ca am sa imi fac vreodata vreo lista. Pe lista mea vreau sa fie doar Evanghelia, doar Isus.

   • serios, pai atunci in caxul acesta eu vreau sa ii fac publicitate lui Isus numai, si bine ar fi in locul meu sa il puneti pe Isus acolo . Haideti ca sa ii facem mai multa publicitate lui Dumnezeu, lui Isus, Duhului Sfant, si Evangheliei si mai putina omului. Eu nu am nevoie de publicitate, vreau sa raman un anonim, un nimeni si un nimic, nu cumva Isus se va vedea mai bine, mai stralucitor. Multi fug de a sta in pustie, si biletul lor de plecare este publicitatea, mie in schimb imi place in pustia Iudeii. Fie Domnul binecuvantat in veci. o zi buna va doresc.

 3. Pai am vazut ca ii faceti ” publicitate”….., …….. am ascultat si eu unele predici de acolo si mi s-au parut bune, mai ales a fratelui Cornel Avram. Candva am avut si eu un frate acolo, si acuma am mai multi, cred ca si pe dv, Fiti binecuvantat de Domnul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s