“Iohannis si….eu” sau despre NOI, spectatorii!

 

Urmaresc cu mare atentie,  preocupare si sustin TOT ce fac…..altii, pentru ca eu, de unde sunt si mai ales cine sunt, NU POT face mai mult. Si ca mine sunt milioane care urmaresc cu procupare si sustinere.

Dar pentru CINE poate face ceva si doar …urmareste cu atentie, preocupare si sustine ce fac altii, in fond NU FACE nimic!

Presendintele Romaniei a fost ales SA FACA CEVA, nu sa urmareasca ce fac altii si sa sustina, de parca acest caz ar fi un eveniment sportiv…..
Eu am urmarit meciul lui Cardinals cu Panthers cu preocupare si sustinere, si chiar daca echipa mea preferata a pierdut, nu am putut face altceva decat sa felicit ceilalti suporteri……
Norvegia insa nu poate fi felicitata si Presedintele Iohannis nu este doar un simplu spectator in acest  Norvegia-Romania, cum ar vrea sa fie. Daca Domnul Iohannis alege doar SA URMAREASCA CU ATENTIE SI PREOCUPARE, SI DACA SUSTINE cazul Bodnariu cum urmaresc eu cu preocupare pe Cardinals si ii sustin,  care e diferenta dintre el si …mine?
Spectatori avem multi, si sustinatori deasemenea  (sau vazut la zecile de proteste din lumea intreaga), dar Presedinte avem doar unul.
Si daca si acela e spectator…..vai de cine are nevoie de el.

….asta imi aduce aminte de o istorioara, unde se spune ca un copil se ruga asa: “Doamne, ai grija de tata, de mama si mai ales ai grija de tine, caci daca ti se intampla ceva, vai de noi toti.”

One comment on ““Iohannis si….eu” sau despre NOI, spectatorii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s