Pastor Loran Livingston 4/01/2012 am

One of the most powerful, amazing message ever listen.

http://tinyurl.com/7d7njwl

4 comments on “Pastor Loran Livingston 4/01/2012 am

  1. Thanks for introducing us to this preacher! This is a profound an unsual message. E un mesaj pe care multi nu il cunoastem si nu il credem pina nu ajungem noi personal in probleme sau suferinte. Merita sa fie scris acest mesaj si voi incerca sa lucrez la el dupa Pasti.

    • Este Pastorul fetelor mele, Andreea si Sorina. Il cunosc personal din 2003 si il vizitez de cate ori am ocazia. Pe langa pastoratie este si prooroc, motiv pentru care din doua in doua saptamani duminica seara nu are program de predica, ci numai worship si rugaciune.

  2. Imi pare bine ca stiu de dinsul. Sunt mai putini Pastori Penticostali Americani care sa isi filmeze programele, sau probabil ca nu i-am descoperit noi inca. de aceea asa ma bucur ca ni l-ai facut cunoscut pe Pastorul Livingstone. La inceputurile noastre, aici in America au trecut multi frati ca si dinsul prin Bisericile noastre, dar acum este o generatie noua pe care nu o mai cunoastem. Oricum va multumesc pentru aceasta introducere.God bless you!

  3. Pingback: Loran Livingston – Why do righteous people experience illness and suffering? And what of —> word of faith? « agnus dei – english + romanian blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s